tiistai 24. maaliskuuta 2015

Paperituunaamossa Villa Elbassa

Kolme energistä askartelukauppiasta järjesti vihdoin tänne meidänkin korkeuksillemme askartelutapahtuman 14.3.2015.
Eivätkä ihan mitä tahansa tapahtumaa järjestäneetkään!!
Kyseessä oli tietysti Paperituunaamo.  Paikka oli upeaakin upeampi Nuorisokeskus Villa Elba Kokkolassa meren rannalla.
Ja nämä kolme ihanaista naista olivat Heinikan Heini, Heidin Korttipajan Heidi ja  Kreatinan Kristel eli Kista.

Paikalle tuli noin 30 pöytäpaikan askartelua varten varannutta askartelijaa. Lisäksi paikalla oli mahdollisuus vierailla ns. päiväkävijänä eli vain shoppailemassa ilman askarteluita :)



Kuvia Villa Elbasta ulkoa

Järjestäjät järjestivät useita  make & take -ohjattuja askarteluohjaus-tuokioita joihin sai halunsa mukaan ottaa osaa.

Heidi


Kristel eli Kista


Heini


Jostain kumman syystä itse en oikein tahtonut saada aikaiseksi  päivän aikaan yhtään mitään -mikä ei minut tunteville taida olla mikään yllätys :)

Tässä kuva kortista joka "valmistui" päivän aikana.


Kortissa on kartonkilyhdyistäni tuttua hirsi-kartonkia, jonka olin käsitellyt muistaakseni Distress Inkin Walnut Stain -värillä. Sizzixin tuttu ikkuna-stanssi, jonka taakse maisemaksi Pion Designin ihanaa hieman vanhempaa paperia, Heidin Korttipajan kartonkileike ja samasta paikasta  make&take -pajasta saatu  stanssattu verenpisara (en muista stanssin valmistajaa) joka on väritetty  Spectrum Noirin Aqua vesiväritusseilla.
Tuo "valmistuminen " on lainausmerkeissä siitä syystä että lisäsin tähän hirsiseinälle tuon verenpisaran (sain siis Heidiltä) ja liimasin kartonkileikkeen sekä "seinän korttipohjaan :) Siinä siis minun askarteluni päivän aikana. Reipas askartelija vai mitä?!

Järjestäjät haastoivat meidät pöytäpaikan varanneet askartelemaan tapahtumaan itsellemme nimikyltit. Paikan päällä sitten äänestettiin kauneimmasta kyltistä ja tämän äänestyksen voitti Helena (en muista sukunimeä).


Tässä päivän nimikylttejä


Keskellä näkyy Helenan voittoisa kyltti (kahvikuppi).

Lopuksi ensin kollaasi päivän tunnelmista...


...sitten päivän järjestäjät...


Ja meillä kaikilla oli niin mukavaa....


... ja sitten asiallisena :)

Päivän luonnollisesti kruunasi aivan huikean kaunis sää ja Villa Elban herkulliset ruoat ja kahvitarjoilut.


Muutenkin päivä oli mahtava; saada tavata muita askartelijoita,jo entuudestaan tuttuja sekä blogimaailmasta ja facebookista tuttuja - nimet saivat vihdoin kasvot. 

Kaikki pöytäpaikan varanneet saivat yllätyskassit ,joissa oli sponsoreiden lahjoittamia askartelutarvikkeita. Omassa kassissani oli mm. stanssi, leimasetti, kaksi kuviolävistintä, kimallehilettä, täysikokoisia skräppipapereita sekä 6 x 6 " papereita, nauhaa,...ja ties mitä muuta :)

Yksi pieni asia jäi "vaivaamaan"... tapahtuma loppui liian lyhyeen niimpä minä ja moni muu paikalla ollut toivookin seuravalla kerralla tapahtumasta kaksi päiväistä. Sitä en tiedä saanko minä sen paremmin mitään aikaiseksi vaikka aikaa olisi kaksikin päivää askarrella ja shoppailla, mutta sen tiedän että hauskaa tulee olemaan, jos tapahtuma kaksi päiväisenä toteutuu :)

Päivä Paperituunaamossa oli täynnä iloa, naurua, luovuutta... kertakaikkiaan upea päivä.
Kiitos vielä kerran kaikille mukana olleille kanssa-askartelijoille  -

Kiitos Heini, Heidi ja Kista että järjestitte meille tuon huikean päivän!



Näiden Villa Elban keväisten kukkasten myötä toivotan kaikille mukavaa kevään jatkoa


Ritva Vihreästä talosta





1 kommentti:

  1. Paikalla olleena voin sanoa että jokainen sana on tosi.. myös se, että päivä loppui kesken. Toivon mukaan toinen tapahtuma toteutuu ja silloin ehkä jopa kaksi päiväisenä.

    Päivä oli ihana ja yllätyspussukka oli upea :) myös minä kerran vielä kiittelen järjestäjiä. Kiitos kun teitte tapahtumasta totta.

    Ja kiitos Ritva sinulle tästä blogi kirjoituksesta.

    -maarit

    VastaaPoista