tiistai 13. toukokuuta 2014

Lähdetäänkö kesällä Konnevedelle askartelemaan?

Siinähän se  otsikossa kävi tämän postauksen aihe ilmi :)
Nimittäin Heidin Korttipajan Heidi on järjestämässä keskiseen Suomeen upeisiin maisemiin kurssia, jolla pääsee toteuttamaan luovuuttaan oikein todella.
Kurssille saapuminen on tehty helpoksi... ei tarvitse ottaa mukaan muita askartelutarvikkeita kuin lemppari sakset ja varmaan valokuvia jos haluaa skräpätä...
Kurssin tai tapahtuman nimi on Skräppäilyä hyvässä seurassa Konnevedellä, mutta ei tarkoita sitä että siellä pelkästään keskityttäisiin skräppäämiseen.
Itse olen antanut itseni ymmärtää että keskiössä tällä kurssilla on kaikenlaisten uusien ja erilaisten tehosteaineiden ja tekniikoiden testaaminen, kokeileminen ... kaikki aineet , tarvikkeet, välineet -lukuun ottamatta edellä mainittuja saksia ja valokuvia- sisältyy kurssin hintaan.

Minusta ainakin aika luksusta... ei tarvitse kuin touhuta itsensä paikalle;
kaikki on valmiina majoitus, ruokailut, tarvikkeet... mistään ei tarvitse huolehtia vaan kaikesta on askartelijan puolesta huolehdittu...

Tästä linkistä pääset Heidin Korttipajan blogiin, josta löytyvät tarkemmat tiedot ja yhteystiedot:

Itse olen ilmoittautunut kurssille jo ajat sitten, koska kuvittelin että kurssi täyttyy pikavauhtia... nyt on tullut korviini tietoja ettei ehkä olekaan tarvittavaa määrää osallistujia...

Rakkaat kanssa-askartelijat, vetoan nyt teihin:

Kerrankin tällainen kurssi ja kokoontuminen järjestetään muualla kuin etelä-Suomessa... eiköhän huolehdita ilmoittautumalla mukaan, siitä että vastaavia kokoontumisia tulisi myöhemminkin :)


Olkaa suoraan yhteydessä Heidiin lisäinfon saamiseksi... minäkin olen vain kurssille mukaan tulossa oleva askartelija - en sen enempää !!


Kurssille lähdössä, tulethan sinäkin mukaan toivoo hartaasti


Ritva Vihreästä talosta

Edit!  Valitettavasti tämä  ihana kurssitapahtuma on peruttu vähäisten ilmoittautumisten vuoksi.
          En siis pääse minäkään unelmien kurssille - mutta ehkäpä joku toinen kerta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti