maanantai 12. toukokuuta 2014

Onnittelukortti kaksosille

Esittelen nyt kortin, jonka tekeminen on ollut monessa suhteessa haastavaa.
Ensinnäkin ...kyseessä on kaksosille menevä kortti.
Ei ole olemassa leimavalmistajilla kovin paljon  - jos ollenkaan - valmista kaksosille sopivaa leimakuvaa.Tai ainakaan itse en ole sellaista edes nähnyt.

Toisekseen näiden pienten alkutaival ei ole ollut kaikkein helpoin... ristiäisiä on jouduttu odottamaan ja kerran siirtämäänkin.

Mutta  piti siis miettiä mitä leimaa omista varastoista käyttäisin ja miten. Valikoimani ei ole suuren suuri :)
Kaksi erilaista vauva-aiheista leimaa taidan omistaa.
Tähän korttiin valikoitui luonnollisesti leimoistani se, jossa vauvalla on kastemekko yllään.
Niin ... mutta kun vauvoja onkin kaksi...hmm.

Päätinpä sitten kokeilla jotakin, mitä en ole oikeastaan ennen tehnytkään eli maskasin leimakuvan. Nyt kuvassa on sitten kaksi kastepukuista vauvaa vierekkäin.
Seuraavaksi  värittelin vauvojen puvut hennosti Distress Inkin musteilla niin että kortti sopii juuri tälle kaksosparille - pienelle tytölle ja pojalle :)


Olin tekemässä tätä korttia kun tuli tieto, että tämä tärkeä juhla saattaisi siirtyä taas kerran. Inspiraatio karkasi heti... ja kortin laitoin sivuun kunnes tuli helpottava tieto, että juhla saadaan nyt viettää sovittuna ajankohtana.
Aiemmin kortin tekeminen tuntui syystä tai toisesta vaikealta ... nyt kortti kuitenkin valmistui helposti valmiiksi asti. Ainakin itse ole tällä kertaa lopputulokseen tyytyväinen.
Sain korttiin haluamaani herkkyyttä...

Leima jota käytin on   Stampendous'in Cling Rubber stamp -Christening. Oman leimani olen hankkinut joskus Heinikasta.Väritykset olen siis tehnyt Distress Inkin musteilla suoraan mustetyynystä siveltimellä.


Koristeeksi kerman väristä pitsiä, taustapaperina taas hieman vanhempaa Pion Designin paperia, rusetti ja hopean väriset metalliset jalat...ja kukkasia.


 Kartonkileike on tilauksesta tehty Heidin Korttipajassa oikean kokoisena, samoin hopeiset vauvanjalat ovat Heidin Korttipajasta.


Kukkasia...


Tässä kortti sitten kokonaisuudessaan; voin sen julkaista sillä ristiäiset vietettiin viikonloppuna :)


Kiitollisena äitienpäivän tunnelmissa  Iso-tädin statuksella 


Ritva Vihreästä talosta
2 kommenttia:

  1. Ihana kortti, ja hyvä idea tuo leimojen maskaus.

    VastaaPoista
  2. Mielettömän hieno lopputulos.Tykkään kanssa masjata aikas paljon sillä tavalla saa enemmän työstettyä itselle mieluista lopputulosta.Ja tämä leima kyllä niin kaunis ja sopii kummallekkin sukupuolelle.

    VastaaPoista