maanantai 13. toukokuuta 2013

Lisää aikaansaannoksia

Tänä keväänä on perheessämme ollut melkoista pyöritystä ja se pyöritys jatkuu edelleen. Kiireet helpottavat (?) toivoakseni kesäkuun ensimmäisellä viikolla. 
Kaikesta kiireestä huolimatta on ollut pakko ehtiä myös askartelupöydän ääreen; siitä pitävät huolen tähän toukokuun alkuun ja loppuun ajoittuvat merkki- ja muut juhlapäivät.

Niinpä minulla on nyt  esittelyssä syntymäpäiväkortti pienelle tyttöselle sekä toinen tekemäni äitienpäiväkortti.

Kummassakin kortissa olen käyttänyt Heidin Korttipajan leikkeitä, joita esittelin jo edellisessäkin postauksessani.

Tässä syntymäpäiväkortissa olen käyttänyt  tätä perhos-leikettä. Embossasin kultakohojauheella ja liimasin kiinni uudella tuttavuudella eli tällä. Kuulin tai luin tästä jostakin - en vain millään muista mistä. Sain tätä  mieheni siskon ystävällisellä avustuksella kotiin toimitettuna . Todella hyvää limaa, tykästyin kovasti.
Kortti on tehty valkoiselle korttipohjalle. Leimakuvan alla on Color me Medallions paperia. Tämän paperin ideana on se , että voit itse tehdä juuri sen värisen taustapaperin kuin haluat. Alunperin paperi on valkoista,mutta siinä on ikään kuin embossattuna kuviot. Kun sitten päätät värin, jota haluat käyttää, niin yksinkertaisesti vain levität musteen musteen levittimellä.  

Kauan tämäkin paperi minulla laatikossa odotti käyttöään. Paperi on kooltaan 12 x 12 " niin kuin skräppipaperitkin. Olen hankkinut omani vuoden 2011 Intohimona Askartelu-tapahtumasta; enkä varmasti muista enää kenen pöydästä olen ostanut. Sitäkään en tiedä, vieläkö tätä paperia on saatavana Suomesta tai jostain muualta päin maailmaa. Jos joku tietää, mistä tätä vielä olisi saatavana,jätä viestiä kommenttilaatikkoon :)
Muutoin kortin koristelut ovat hyvinkin tuttua  korteistani eli ruusuja  timanttitarrakiekuroita ja pitsiä... taustapaperin väritin Distress Inkin Victorian velvet -sävyllä; samaa sävyä + muistaakseni Vintage Photoa ja Scattered Straw'ta on käytetty leimakuvan väritykseen.

Tässä vielä lähikuva perhosleikkeestä.
Sitten vuorossa toinen äitienpäiväkorttini tänä keväänä. Tässäkin on siis käytetty leikettä. Tämän sain tilaustyönä Heidin Korttipajasta ja nopeasti. Eli jos on mielessä joku tietty teksti, niin sähköpostia tai soitto Heidille ja homma hoituu. Minullahan oli testailusetissä tämä vastaava Äidille- tekstillä ja halusin sitten myös Mummolle-tekstillä samanlaisen.
Heidin Korttipajan sivuille on päivittynyt paljon uusia teksti-ja kuvioleikkeitä, joita kannattaa käydä katsomassa.

Tässäkin tein samoin perhosleikkeessä ja aiemmassa äitienpäiväkortissa eli embossasin kultakohojauheella tekstin. Koristelussa tutusti ruusuja ja helminauhaa sekä puolihelmiä kulmissa.

Kevättyöt odottavat tekijäänsä...saa nähdä helpottaako kesäkuussa kiireet :)


Mukavaa toukokuun jatkoa!

-Ritva Vihreästä talosta


1 kommentti:

  1. Ihania kortteja ja minulle tuote uutuuksia.Tuo kynäliima on todella mielenkiintoinen tuttavuus ja sellainen meneekin hankintalistalle.

    Embossaus on mulle vielä kokeilematon juttu, ja uhkaavasti alkaa vaikuttaa siltä että sitä pitää jossakin vaiheessa kokeilla.

    VastaaPoista