keskiviikko 18. joulukuuta 2013

Lisää joulukortteja

Innostuin sitten tänä vuonna oikein todella urakoimaan joulukortteja :)
Vaikkakin sen jälkeen kun olin saanut tehtyä postitukseen menevät kortit,tekeminen jollakin tapaa helpottui...Tässä osa näistä viimeksi valmistuneista korteista.

Oi että olen ihastunut Sizzixin ikkuna-stanssiin...kertakaikkiaan ihana stanssi.Taitaa olla mun lemppari tällä hetkellä.

Löysin tämän ohjeen - ja olin ihan myyty....

Tein ensin yhden kortin - ja se valmistui todella nopeasti, kun oli kaikki tarvikkeet saapuvilla.
Ohjehan on ns. shaker-kortin ohje ja olenkin pitkään halunnut kokeilla ohjetta.
Ainakaan tätä korttia ei ollut vaikea tehdä - päin vastoin! Suorastaan nautin tästä projektista :)

Ihan samanlaisena en halunnut tehdä omia korttejani kuin mallissa...ja omaa lisäystä oli tuo valkoinen pitsi ikään kuin kappaverhona ikkunan yläreunassa...ei mikään uusi idea varmaan sekään... mutta yhdistin sen tuohon korttiin, kun se mielestäni jotain pientä extraa kaipasi. Eihän tuo iso muutos ole, mutta muutos kuitenkin :)

Tässä sitten  ne ikkuna-stanssilla tehdyt kortit "kaverikuvassa"...


 Paperit ovat ihanaisia Maja Designin vanhempia joulupapereita, kuusi-leima on sama Artemion kuusi-leima jota olen käyttänyt näissä korteissa.

Ikkunan rakensin ihan ohjeen mukaan; "ikkunalasina" minulla oli jemmalaatikosta löytyneistä piirtoheitinkalvoista leikatut palaset. Lumi -eli shaker- on pari kolme vuotta sitten Heinikasta ostamaani Deko-Ice hilettä, joka pääsi näin taas käyttöön.
Koristeeksi vielä pitsiä ja satiininauhasta rusetti ,lisäksi sisäpuolelle leimasin tekstileimalla joulutervehdykset - valmista!

Toinen setti kortteja on tehty pitkälti samalla kaavalla kuin edellisen postauksen viime hetken kortit.
Näihin kortteihin etsin jemmalaatikosta vanhoja Pion Designin, Graphic 45:n ja Maja Designin jouluisia papereita. Onpa mukana yhtä Bildmålarnan joulupaperia - sen ostin Seinäjoen messuilta syksyllä.
Joulutähdet on taas stanssattu Memory Boxin Blooming Poinsettia stanssi-setillä ja kuviopaperien reunat on inkattu, Sisäpuolelle leimaamalla joulutervehdys ja niin valmistui nopeasti nämäkin kortit.

Joulutähti-kortit yhteiskuvassa


Bildmålarna


Kolme Maja Designin papereilla tehtyä korttia


Graphic 45 -paperi on sama mutta tunnelma muuttuu, kun vaihtaa Joulutahden väriä :)


Tänä vuonna teinkin oman ennätykseni itse tehtyjen joulukorttien suhteen; tätä kirjoittaessa valmiita kortteja jo postitettuna ja vielä jakamista odottavia,on kaikkiaan 74 kpl...Yhtään korttia en ole myyntiin nytkään tehnyt, vaan kaikki kortit ovat vain ja ainoastaan omaan käyttöön :) Kun on laaja sukulais-ja ystäväpiiri, joita haluaa muistaa, niin kortteja saa todellakin tehdä ...

Josko sitä nyt malttaisi jo lopettaa joulukorttien tekemisen tälle vuodelle...ensi vuonna on sitten taas uudet kujeet :)

Mukavaa joulun aikaa

toivottaa

Ritva Vihreästä  talosta

3 kommenttia:

 1. Ahkerana olet ollut. Ja aivan ihania kortteja olet saanut aikaan. Tuo joulutähti-stanssi on upea ja tosiaan kuinka värejä muuntelemalla saa tunnelman vaihtumaan.

  Mitä seuraavaksi?

  VastaaPoista
 2. Mieletöntä :) Ja hyvät lopputulokset, ensi vuosi tuleekin nopeasti, hyvähän se olisi nyt jo ajoissa aloittaa ;)

  Heidi

  VastaaPoista
 3. Upeita kortteja ja niin monta jaksoit ja ehdit tehdä! Saajille suuri ilo saada tuollainen!

  Ihanaa joulua sinulle ja perheellesi!

  VastaaPoista