maanantai 12. toukokuuta 2014

Syntymäpäiväkortti 10-vuotiaalle tytölle

Tämä kevät on ollut todellista juhlien aikaa ... jälleen kerran on vuorossa syntymäpäiväkortti; nyt 10-vuotiaalle tytölle :)

Kortissa lähtökohtana oli sama leima kuin eräässä aiemmassa tänä keväänä tehdyssä kortissa eli Lily of the Valleyn leima   Basket of Roses.
Tällä kertaa kortti on ihan peruskortti. Kuvan leimasin eräässä askartelukokoontumisessa stanssattuun pohjaan - stanssi on muistaakseni Spellbindersin. En ole kuitenkaan ihan varma...muisti ei ole enää paras mahdollinen :D

Leima on jälleen väritelty Distress Inkeillä sivelmellä suoraan mustetyynystä... ja himpun verran tiestysti tarvittiin vettäkin. Ensimmäistä kertaa kokeilin oikein kunnolla myös leiman taustan värittämistä. Näin tämän Karita Vainion tutorial-videon aiheesta, ja pakkohan se oli itsekin kokeilla osaisinko... eikä tuosta nyt ehkä ihan toivoton tullut - toki harjoitusta tarvitaan ja paljon niin taustan värittämiseen kuin itse kuvienkin värittämiseen.


Odotankin kuin kuuta nousevaa tätä  Marika Hauhtosen  kirjaa , jotta pääsen opiskelemaan väritystekniikoita taitajan opastuksella. Kirjan ilmestymisen kanssa on ollut ongelmia, jotka eivät ole Marikasta johtuvia...mutta hyvää jaksaa odottaa!!

Mutta takaisin varsinaiseen aiheeseen eli korttiin...
Taustalla oleva kuviopaperi on jonkin lehden mukana tulleesta paperikosta... ja sopi kortin värimaailmaan kuin nenä päähän. Pitsi ja kukkaset ovat Heinikasta... kartonkileike Heidin Korttipajasta.
Nimen kirjaimet sekä numerot tein Cricutillani...hauskaa ja helppoa :) Niin ja lenteleehän tässä kortissa jälleen kalvolle valkoisella embossattu perhonenkin.


Tätäkin juhlapäivää vietettiin viikonloppuna, joten  myös tämän kortin voi nyt julkaista :)

Vieläkin juhlatunnelmissa

Ritva Vihreästä talosta


7 kommenttia:

 1. Ihana kortti ja pidän värityksestä. Leima on myös ihana :) seuraavaa korttia odotellessa :)

  -maarit

  VastaaPoista
 2. Kaunis kortti - ja muistutti mua niin kivasti tuosta kalvolle embossaamisesta. Tarvis muistaa keskiviikkona vaikka testailla sitä vähän uudelleen : )

  VastaaPoista
 3. Huikean herttainen kokonaisuus :) Ihana leima kauniisti väritetty. Perhonen on ihku! Pitäisikin itse kokeilla kalvolle embossaamista :)

  VastaaPoista
 4. Aivan valloittava, ja tuo perhonen on...sanoinkuvaamattoman herkkä ja ihqu :)

  VastaaPoista
 5. Ihana kortti ja kauniin pehmeästi olet värittänyt leimakuvan :)

  VastaaPoista
 6. No voi herttinen, kuinka söpö kortti- tässä on kaikki kohdillaan :)

  VastaaPoista