tiistai 11. kesäkuuta 2013

Kortti ylioppilaalle

Juhlien laittaminen ja niistä toipuminen on vienyt aikaa niin ettei ole ehtinyt paljon päivittelemään tänne tekemisiään.

Tässä nyt  kuitenkin kuvallista materiaalia kortista, jonka tein omalle tyttärelleni hänen ylioppilaaksi pääsynsä johdosta.
Malli löytyi täältä. Malli on hieman työläämpi tehdä, mutta ainakin minä pidin sen tekemisestä.

Kortin tekeminen alkoi minulle tuttuun tapaan; malli oli selvillä, materiaalitkin melko tavalla, mutta värimaailma oli hukassa. Ehdolla oli useita kauniita papereita varastoistani, mutta mikään ei oikein tuntunut oikealta - kunnes kävimme ostamassa juhlamekon tyttärelle :)
Ja siitä se ajatus sitten lähti.
Korttiin päätynyt paperi oli loppujen lopuksi Graphic 45:a sarjasta Once Upon a Springtime collection " Butterfly kisses",
Nyt en sitten tiedä, onko tätä paperia enää saatavilla - minullakin nämä arkit ovat pyörineet laatikoissa varmaan parisen vuotta.
Tässä nyt sitten seuraavaksi kuvia tekemästäni kortista ja sen yksityiskohdista.


Koristeina käytin tuttuun tapaan paperiruusuja timanttikiekuraa, helminauhaa, organza-nauhaa, koristenauhaa...
Lyyra on Heidin korttipajan tuotantoa ja embossattu oikein kimaltavalla kohojauheella.
Kahdessa ylemmässä kuvassa näkyvät stanssatut kuviot ovat Sizzixin ja Spellbindersin.
Tekstileimat ovat Paperinauhan tekstileimasetistä.
Koristeissa oli myös puolihelminauhaa tarrataustalla.  Tätä kyseistä helminauhaa olen ostanut ainakin Kärkkäiseltä ja Prismasta.

Lopuksi voisin mainita, että jos joku innostuu tästä mallista, niin kaksipuoleista teippiä saa varata ihan reilusti; sitä kuluu tähän malliin paljon :)


- Ritva Vihreästä talosta

1 kommentti:

  1. Ihanan kortin olet tehnyt, toden totta. Graphic 45 on yksi ehdottomia paperisuosikkejani kautta aikojen. Kiirenkin keskellä pystyt luomaan näin kaunista. Ei voi kuin sanattoman ihastella.

    VastaaPoista