torstai 13. kesäkuuta 2013

Jotain muuta

Tämä alkukesä on ollut kerta kaikkiaan ihanaa  aikaa; on ollut lämpöä ja aurinkoisia päiviä yllin kyllin.
Lämpö on saanut sitten aikaan ilmiön, että kaikki kasvit niin luonnossa kuin puutarhassakin näyttävät kukkivan ja kukoistavan lähes yhtäaikaa.Tosin nyt on palattu siihen normaalin Suomen kesään - ainakin lämpötilojen suhteen, mutta mitäs sitten ?! Alkukesä oli ihan huikean ihana!

Valokuvauksesta kiinnostuneelle ja innostuneelle tämä aika on ollut myös loistavaa aikaa: lähes päivittäin muuttuva kukkapenkki ja luonnon maisemat ovat loputon kuvausaiheiden aarreaitta.

Kaiken kiireen keskellä on itsekin taas pitänyt tarttua keväällä saamaani kameraan ja antaa kameran niin sanotusti laulaa :)

Tässä tätä alkukesän kauneutta ja väri-iloa, josta itse nautin ihan suunnattomasti.Kuvat olen ottanut niin kotona kuin lapsuusmaisemissani  - luonnossa ja puutarhassa.

Mukavaa päivän jatkoa sinulle, blogissani vierailija!

- Ritva Vihreästä talosta

6 kommenttia:

 1. ihania kuvakollaaseja... tuollaisia haluaisin oppia tekemään, varsinkin kun nyt on reissusta paljon erilaisia valokuvia otettuna.

  VastaaPoista
 2. Aivan upeita kuvia ja samoin minä, haluaisin oppia tekemään tuollaisia kuvakollaaseja.

  VastaaPoista
 3. Nuo on helppo tehdä; valitsee vain kuvat jotka haluaa kollaasiin ja sitten valitsee kollaasin "mallin" ja painaa ok ja siinä sinulla on kollaasi! Tietty pitää olla esim Picasa-ohjelma (jota itse käytän) koneella....

  VastaaPoista
 4. Upeaa kukkaloistoa! Kivat kollaasit myös!

  Vinkkaan myös Photoscape-ohjelmistosta kuvankäsittelyyn. Siellä kollaasit myös onnistuvat, kuten myös kuvien editointi. Ja ilmaiseksi, kuten Picasakin. :)

  VastaaPoista
 5. Voi mitä upeita kukkia. Kiitos kauniistavsanoistasi blogissani :)

  VastaaPoista
 6. Beautiful, Ritva! Very lovely photos!

  VastaaPoista