torstai 19. syyskuuta 2013

Inspiraatiota etsimässä

Jostain syystä minulle iski lukko päälle, mitä tulee askarteluihin - ja juuri kun pitäisi saada aikaiseksi erityinen kortti.
Niinpä sitten ole surffaillut ympäriinsä netin pohjattomassa ideapankissa... mutta vähän vielä tuntuu ettei oikein lähde ideat lentoon.
Jotain kuitenkin olen saanut tehtyä - ei mitään valmista, mutta semmoista inspiraation herättelyä.

Youtubessa tuli vastaa tämä video: Hero Artsin julkaisema "Embossed Layered  Resist"-tekniikka-video.
Ihastuin lopputulokseen ikihyviksi ja aloin miettiä, onko minulla mitään vastaavaa leimaa, kunnes muistin että onhan minulla vielä aivan kokeilematon leima -vieläpä Hero Arts:in. Nimittäin Silhouette bells-niminen leima.
Kyseisen leiman olen hankkinut aikoja sitten, ei vain ole tullut otettua sitä käyttöön.

No ryhdyin tuumasta toimeen... ja voi pettymyksen määrää...en ainakaan vielä osannut/kyennyt tekemään omalla leimallani vastaavaa kuin mitä videolla esitellään...

Yksi visio siis murskana...mitäs sitten?
Pyörittelin leimaa käsissäni,katselin musteitani ja tässä sitten kokeilujen tuloksia ...nämä eivät ole siis vielä mitään valmiita "tuotteita" vaan lähinnä sitä inspiraation herättelemistä ja testailua, miten tuota omaa leimaani voisin käyttää.


Eli tässä yksi kokeilun tulos.
Tuputtelin itse leimaan Mementon ja Distress Inkin eri sävyisiä vihreitä ja sinisiä musteita.
Leimasin Fabriano-paperille ja tällainen tästä tuli...en kuitenkaan oikein ollut tyytyväinen ja jatkoin kokeiluja.


Sama idea, mutta nyt vain lisäsin hieman tummempaa sinistä ja kuvan tunnelma muuttuu täysin, eikö vain?Tässä jatkuu kokeilu... taas on hieman eri sävyjä tuputettu leimaan. Lisäksi sitten kokeilin värittää lehtiä... vieläkään en ollut, enkä ole tyytyväinen..Ja kokeilen...


Ja kokeilen ...
Itse muuten jotenkin miellän nuo kukat kieloiksi, jolloin niiden pitäisi olla valkoisia, mutta tässä nyt kuitenkin olen värittänyt myös kukat lehtien lisäksi- vieläpä sinisiksi...eikä tuo väritys ainakaan tässä kuvassa kovin hääppöiselle näytä. Eli harjoitella pitää ja kovasti...

En siis ole todellakaan mikään leimakuvien värittäjä...ja nämäkin väritetyt leimakuvat jäänevät "arkistojen aarteiksi" eli tuskin koskaan päätyvät mihinkään valmiiseen korttiin. 
Nyt kysynkin teiltä,minua paljon enemmän ja taitavammin erilaisia ja erityylisiä leimakuvia värittäviltä...miten ja millä väreillä värittämällä tästä kauniista leimakuvasta saisin sellaisen, että sen saattaisi laittaa korttiin?Inspiraatiota etsien 

Ritva Vihreästä talosta


5 kommenttia:

 1. Mielenkiintoinen tekniikka. Itse en ole moisesta vielä kuullut. Kannattaisi kuitenkin käyttää nämä johonkin, jos ei muuhun niin omaan leikekirjaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näissä missään en ole käyttänyt videolla esiteltyä tekniikkaa... se kokeilu kun meni ihan totaalisesti penkin alle :)

   Poista
 2. mun mielestä nuo on kyllä ihan käytettävissä olevaa materiaalia. Valmiita kortteja jopa. Katsoppa uudelleen niitä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Leiman koko on noin 10 cm x 7 cm. Eli se ei kyllä sellaisenaan ole kortin kokoinen - vaan vaatii kyllä jotain lisää ympärilleen.
   Kiitos kuitenkin kannustuksesta :)

   Poista
 3. Tiedätkö, pidän noita aivan valmiina ja suosikkejani jos numeroin 1-5, ylin siis ykkönen, ovat 1,3 ja 4 :)
  Aivan ihania kaikki, käytä ihmeessä ne kortteihin, keksit kyllä miten teet ne ja tulokset tänne nähtäville, kiitos! Ihana leimasin!

  VastaaPoista