keskiviikko 5. maaliskuuta 2014

Poikavauvalle

Ystävänpäivä oli ja meni - ja niinhän se on, että suutarin lapsella ei ole kenkiä :) En saanut tehtyä ensimmäistäkään Ystävänpäiväkorttia ystävilleni, vaikka tarkoitus oli niitä tänä vuonna ahkeroida.

Tämäkin postaus piti tehdä jo aikoja sitten, mutta flunssa vei voimat niin että kuvaaminen ja kaikenlainen askartelu meni jäihin... ei vain jaksanut. Nyt kuitenkin pikku hiljaa alkaa askarteluintokin palata.

Tässä nyt sitten vihdoin vauvakortti, jonka tein jo ennen Ystävänpäivää ja tuota minut kaatanutta flunssaa :)Kortissa itsessään ei sinällään ole mitään erikoista -ihan peruskorttipohjalla mennään tällä kertaa.
Kortti muutenkin on ihan simppeli, mutta jostain syystä se ei vaan meinannut oikein kasaantua.

Väritykset on edelleen tehty Distress Inkin musteilla edellisten korttien tapaan.
Kuviopaperi on jälleen Pion Designin vanhempaa mallistoa, stanssattu boordi on Marianne Designin mallistoa - myös vanhempaa - jota on tullut vähemmän käytettyä. Pujottelin boordin aukkoihin pilkullista organza-nauhaa, tein rusetin ja siihen vielä hopean värinen tuttipullo-koriste ( Heidin Korttipajasta). Siinäpä se.

Tämä ihana leimakuva, jonka siis Distress Inkin musteilla värittelin,  on I Brake for Stamps:in tuotantoa.Tekstileima on jälleen Karita Vainion suunnittelemasta tekstisetistä. Sisäsivulle lisäsin myös tekstin samasta setistä.

Mukavaa maaliskuuta kaikille!

Toivottelee

Ritva Vihreästä talosta


3 kommenttia:

  1. Ihana kortti... ja tuo nauhalle tehty stanssi... hmm taitaa olla minullakin käyttämättömänä jossakin, mutta tämä kyllä innostaa kokeilemaan sitä jossakin kortissa.

    -maarit

    VastaaPoista