torstai 10. heinäkuuta 2014

Onnittelukortteja heinäkuun päivänsankareille

Meillä on suvussa useita syntymäpäiviä heinäkuulla ja luonnollisesti päivänsankareille tarvitaan onnittelukortteja.
Vaikka tiedän tämän syntymäpäivä-ruuhkan olevan jokavuotinen, en vain saa aikanaan tehtyä kortteja... ihme juttu  :)
Aiemminkin on tullut todettua että "Viime tippa on hyvä kannustin!"
Koskapa viime tippaan meni nytkin, niin aika yksinkertaisella ja nopeasti valmistuvalla tyylillä mentiin.


Tämän kortin tein kummipojallemme, joka on juuri kotiutunut matkaltaan Keski-Eurooppaan; siitä se sitten lähti -nimittäin idea tähän korttiin. Muistin tehneeni itse taustan korttia varten jo viime syksynä - tosin en tiennyt että se tulisi juuri tähän korttiin.  Kirjoitin itse tehdyistä taustoista täällä. Tuolta löytyy selostus siis myös tämän taustan tekemisestä. Kun tausta oli valmiina, oli helppo tehdä kortti valmiiksi viime viikon tapahtumassa Kokkolassa (tästä kerroin edellisessä postauksessani).

 Lainasin tapahtumassa lippu/tiketti-stanssia sekä numerostansseja, joten en muista niiden valmistajia, Onnitellen -tekstileike on Heidin Korttipajasta ja metallinen Eiffel-torni Heinikasta. Telineen mm. korttien kuvaamista varten hankin Pian Pihapuodista myös tuolloin tapahtumassa.

Seuraavaksi juhlittin  tämän kortin saajaa... tässäkin on menty helpoimmalla mahdollisella tavalla; pohjatyö oli valmiina tässäkin, kun Graphic 45 -sarjan Secret Garden -paperikon yhdestä arkista olin aiemmin tehnyt jo valmiin "kortin". Paperi kun on niin kaunista, ettei sitä juurikaan henno peittää; lisäsin vain korttiin aiemmin itsetehdyt kukkaset. Stanssi on Sizzixin ja olen sen kevään aikana hankkinut Sinellistä, mutta sitä ei näytä enää olevan ainakaan sieltä saatavana. Jos joku tästä stanssi-setistä on kiinnostunut (kaikki lehdet ovat irtonaisia eli stanssi ei leikkaa kokonaista kukkaa), niin nimike on Thinlits Die Set 3 PK Flower Mini Daisy by Tierney- Cockburn.Kukkasten keskelle laitoin keltaista Distress Inkin mustetta ja kimalleliimaa.


Eikä ne heinäkuun kortit tähän lopu ... Heti perään juhlittiin vuorostaan tämän kortin saajaa :)


Tässä kortissa on käytetty Pion Design Shoreline Treasures-setin Iris Sibirica-paperia, leikekuva jossa numerot on arkista, jossa on vastaavia muitakin,mutta arkista ei ilmene paperin valmistaja, enkä sitä tiedä.... Kukkasia ja keskelle kullanvärinen puolihelmi sekä samoja helmiä ylä-ja alakulmiin - ja siinä taas kortti eräälle sankarittarelle.
Teksti-leima on jälleen Karita Vainion suunnittelemasta-tekstileimasetistä :) Kaikki muut tarvikkeet lukuun ottamatta leimasettiä, on hankittu Heinikasta.


Ja juhlat sen kuin jatkuivat...


Tässä kortissa on käytetty samaa Pion Designin paperia taustalla kuin aiemmassakin kortissa sekä samoja kukkasia ja puolihelmiä. Nuottipaperi on aitoa vintagea ja oli osana paketissa, joka kuului Heinikan vintage-pakettiin viime viikon tapaamisessa. Lisäksi pitsiä... joiden nyt huomaan olevan jotenkin vinksin vonksin tuossa kortissa :) Tämänkin kortin kaikki tarvikkeet ovat siis Heinikasta.

Luulitkos juhlien ja kortien jo loppuvan.... eipä vielä...


Tämän kortin sai mieheni...Tässä on käytetty Maja Designin vanhempaa paperia sarjasta nimeltään  Life by the Sea ja arkkia nimeltään Nautic. Tekstileima jälleen Karita Vainion setistä ja sen alla narua jota ostin Pian Pihapuodista. " Korkin päällä aitoa vintage-paperia, samoin kuin edellisessä kortissa ja numerot on tehty siirtokuva-arkilta. "Korkin" kiinnitin gluedots-liimatäplillä. Narua ja leimaa lukuun ottamatta kaikki tarvikkeet Heinikasta.

Pari korttia on mennyt lisäksi jemmalaatikosta... :) 

Kauniiksi lopuksi sitten vielä jemmalaatikkoon tehty Kiitos-kortti tulevaa tarvetta varten :)


Kortissa jälleen Pion Designin tuttua paperia, pitsiä, kukkaoksa , pellava-lankaa sekä Heidin Korttipajan kartonkileike. Kaikki muut tarvikkeet Heinikasta :)


Melkoinen pläjäys siis kortteja ... mutta helppoja ja nopeita toteuttaa.


Nyt lienee aiheellista pitää paastoa ainakin täytekakkujen  osalta...niin useasti niitä on saanut maistella viime päivinä, hih :)


Aurinkoisia kesäpäiviä toivottelee 

Ritva Vihreästä talosta
1 kommentti:

  1. Ihania kortteja olet taas tehnyt :) ja kyllä tosiaan synttärijuhlia teillä piisaa. Kesän lapsia olette.

    -maarit

    VastaaPoista