tiistai 8. heinäkuuta 2014

Keskikesän vintage kesäjuhla käsintekeville naisille

Keskikesän vintage kesäjuhla käsintekeville naisille-tapahtuma järjestettiin viime torstaina 3.7. Kokkolassa.
Järjestäjina toimivat Pian Pihapuoti ja Heinikka yhteistyössä.
Tarjolla oli luovaa tekemistä vintagen hengessä, sen mukaan kuin kukin halusi; tarjolla oli myös herkullista ruokaa ja juomaa...ja pisteenä i:n päälle alusta asti paikalla olleet saivat nauttia live-musiikista, kun Pian kotona kokoustanut TdC eli  Tutti da Capo  -naiskvartetti ,joka esittää a cappella musiikkia, lauloi muutaman laulun askartelumme taustalla.... suorastaan ylellistä :)

Ja millaisessa paikassa saimmekaan askarrella...koska päivä valkeni harmaana ja sateisena, niin luova tekeminen siirrettiin sisälle Pian kotiin, joka sijaitsee siis samassa pihapiirissä kuin Pieni Pihapuoti.
Itse olin aivan haltioissani paikasta - niin Pihapuodista kuin Pian kodista.Mukana ollut kamera tallensi yksityiskohtia ja tunnelmakuvia ihanasta päivästämme.... aurinkokin tuli esiin ja saimme nauttia päiväkahveista ulkona  Poksautettiin siinä kuohuviinipullokin keskikesän juhlamme kunniaksi ...:)

Heini toi Heinikan valikoimasta teemaan sopivaa shoppailtavaa ja Pian Pihapuodin ovet olivat myöskin auki tapahtuman ajan. Pyörähtipä puodissa ihan "oikeitakin" asiakkaita - ts. muita kuin juhlan osanottajia :)

Tässä sitten kollaaseina tuon päivän kuvasatoa... paljon jäi  vielä kuvia koneen kätköihin, mutta näistä kollaaseista toivon mukaan välittyy se, mitä näimme ja koimme tuon päivän aikana.


Tässä kollaasissa on kuvia Pian Pihapuodista ulkopuolelta. Jo tämä  sisääntulo on niin kaunis ja  katse tavoittaa useita kauniita yksityiskohtia; saa ikäänkuin pientä esimakua mitä tuleman pitää...


Näissä kahdessa kollaasissa on sitten kuvia, yksityiskohtia siitä mitä kaikkea suloista Puodista löytyykään...
Erityisesti haluan mainita alemman kollaasin alareunassa olevat enkelimekot, jotka ovat Pian omaa tuotantoa, ja joita saa eri kokoisina ja värisinä. Myös käsinkirjoitettu taulu on Pian omaa tuotantoa, ja Pia tekee kuvan tauluja myös tilauksesta vaikkapa lempirunostasi.


Hieman myös kuvaa siitä mitä ja missä askartelimme :)
Pakko todeta, että en ole koskaan niin kauniissa paikassa saanut askarrella kuin nyt saimme.
Kuvassa näkyy päivän aikana tuunattua, tuunaamista edelleen odottamaan jäänyt projekti - ei omani tällä kertaa, tosin yksi projekti jäi itselläkin hieman vaiheeseen; siitä sitten lisää joskus myöhemmin jos se valmistuu :)


Tässä sitten niitä kauniita yksityiskohtia Pian oman kodin puolelta  eli päivämme askartelupuolelta...Kollaasin yläreunassa TcD eli Tutti da Capo ... ja muita päivän tunnelmia :)
Päivän teema näkyy muuten myös päivän emäntien Pian ja Heinin vaatetuksessa ...


Jottei tärkein unohtuisi, niin muutama kuva kollaasina päivän suussa sulaneista tarjoiluista :)

Takana siis päivä, jonka ihanalla nais-energialla ja hyvällä mielellä jaksaa pitkään.
Juhlapäivälle onkin luvassa jatkoa syksyn sadonkorjuun ja joulun teemoilla :)

Ihanaa kesän jatkoa toivottaa

Ritva Vihreästä talosta


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti