keskiviikko 20. elokuuta 2014

Kihlaparille

Tänään sain valmiiksi tyttären pyynnöstä tekemäni kihlakortin.
Kortti on tehty samalla Spellbinders Elegant Labels Four - setillä kuin edellisen postauksen vauvakortti.


Erona tässä on stanssin käytössä se että olen nyt tehnyt korttipohjankin vain tuolla setin suurimmalla stanssilla. 

Kulmassa jälleen Heinikasta ostettu kukkanen, nauha on tarttunut mukaan kesän reissulta.Setin keskimmäisellä stanssilla stanssasin Graphic 45:n  Baby 2 Bride Collection sarjan paparista From This Moment keskikuvion.  Tämä on muuten taas niitä Graphic 45: n papereita joita olen ostanut aina kun olen jossakin niitä nähnyt ja jemmannut ja jemmannut useampia vuosia... yksi ehdoton suosikki paperini tällä valmistajalla :)
Kohotin tuota keskikohdan kuviota kohoteipillä, mutta se kohotus ei oikein näy näissä kuvissa.

Heidin Korttipajan kartonkileike ja jemmalaatikon sormuslöytö ja siinäpä se  taas oli....

Tosin ei tämäkään kortti nyt ihan noin helposti syntynyt.... varsinkin tuo yläkulman kukan värin sopivuus teetti töitä... ette arvaakaan kuinka monta eri vaihtoehtoa siihen mallasin ... samoin kuin nauha. Ei tuo nauha ollut ensimmäinen valinta ollenkaan...

Idea ja tutoriaali tähän korttimalliin löytyy muuten täältä.Tässä kortti vielä avattuna, niin että varsinainen korttipohjan idea näkyy kunnolla.


Toivottavasti tämä kortti on tyttäreni mieleen...hän toivoi ehkä hieman värikkäämpää, mutta kun ei minulla ollut mielestäni tarpeeksi "pirskahtelevia" värejä papereissa eikä sellaisia ehtinyt hankkia. Kukan värillä yritin tuoda hieman pirteyttä muuten niin hillittyyn värimaailmaan :)

Toiveikkaana

Ritva Vihreästä talosta :)
1 kommentti:

  1. Kaunis kortti kihlaparille, ihanat stanssatut kuviot ja kukan väri sopii tähän täydellisesti.

    VastaaPoista