tiistai 19. elokuuta 2014

Tyttövauvalle

Nyt on taas inspiraatiota löytynyt ... tai ainakaan tätä korttia ei tarvinnut vääntää väkisin :)
Tässä välillä tuli tehtyä yksi kortti, jota en edes kuvannut... kortti oli äärimmäisen yksinkertainen ja niin väkisin tehdyn tuntuinen että harvoin on semmoista tullut tehtyä.

Tässä nyt kuitenkin näytille muutenkin enemmän minun näköinen kortti, kuin mitä joissakin aikaisemmissa postauksissa on ollut.

Inspiraation  lähteenä toimi suurimmaksi osaksi Klemmarikellarista tilaamani uusi Spellbinders'in stanssisetti - Elegant Labels Four - ja Cuttikseni onkin saanut "laulaa" tosissaan kun olen valmiita kuvioita sillä stanssannut tulevia kortteja varten :)


Tällä hetkellä tuota settiä ei ole Klemmarikellarissa, mutta on kuulema tulossa lisää, jos joku muukin ihastuu tähän settiin.
 Stanssi-setin koko on hieman normaalia suurempi ( 5" x 7" ) mutta ainakaan minua se ei haitannut ollenkaan :) Toki korttipohjan joutuu tekemään itse alusta asti. (Tuo koko on siis sen suurimman stanssin - kaksi muuta on sitten pienempiä ).

Tässä olen käyttänyt setin kahta suurempaa stanssia; ensin stanssasin isoimmalla pohjan , ja siihen seuravalla koolla aukon.  Aukkoon sitten stanssasin valkoisesta kartongista - Canson Illustration- kuvion, johon sitten leimasin I Brake for Stamps'in  vauvan, jota hennosti värittelin Distress Inkin musteilla.


Kulmaan lisäsin Heinikasta ostettuja kukkasia  ja organzanauhaa - vielä pienet hopean väriset jalat  ja Vauvaonnittelu-teksti Karita Vainion setistä, vaaleanpunaiset tarratimantit kulmiin.. ja siinä se on!


Tässä kuvassa näkyy selvemmin tuon stanssin kuviointi. Kohokuvioimalla tästä tuli vielä kauniimpi, jos mahdollista :)

Mukavaa elokuun jatkoa toivottelee

Ritva Vihreästä talosta3 kommenttia: