keskiviikko 28. tammikuuta 2015

"Tee mun ystävälle semmonen hauska synttärikortti"

Näillä otsikon sanoilla nuorempi tyttäreni minut eilen nakitti tekemään pikaisen kortin - ja kortti piti saada tänään jo postiin.

Nämä minun ihanat ja rakkaat tyttäreni ovat mestareita keksimään minulle haastavia tehtäviä...milloin pitää tehdä "vaan semmoinen peruskortti, ei mitään ihmeellistä..." tai niin kuin nyt esiteltävä "hauska" kortti :)

 Tänään sitten kun kotona oli rauhallista, ajattelin  haastaa itseäni vähän muutenkin ja otin esille Cricut-leikkurini.
Siinä kuvioita katsellessani alkoi jonkinlainen idea hahmottua mielessäni.Ja tällainen siitä sitten tuli.
Tiedä sitten onko tämä nyt  " semmoinen hauska" kuin toive oli :)

Kaikki kuviot on nyt  leikattu Cricutilla. Kaikki kuviot ovat peräisin samasta kasetista eli Anna Griffin Elegant Embellishments Cartridge:sta.

Perhosissa on kaikissa kerroksellisuutta eli 2-3 samaa perhosta eri väreissä liimattu keskeltä kiinni ja taivutettu hieman ylöspäin.
 

Perhosten keskellä ja "häntänä" on  Scapberrysin vintage-henkisiä puolihelmiä Heinikasta; isommasta kuviosta otettu pieni koukero sekä keskellä yksittäisiä helmiä.


Sanat ovat siis myöskin samasta kasetista. Näissä ja muissa kuvioissa käytin kimallusta tuomaan Wink of Stellan kirkasta glitterkynää, jossa on pensselikärki :) On muuten todella näppärä käyttää -tykkään !

Ylä- ja alareunoihin muutama puolihelmi ja siinä se oli... hauska kortti -
hih :)

Ei ihan ominta tyyliäni... melkoisen pelkistettyä jopa. Alunperin oli vielä pelkistetympi mutta niin kuin usein- tuli pieni moka ja jouduin sitten korjailemaan jälkiäni...toivottavasti korjattua kohtaa ei kovin selvästi hoksaa :)

Uusia haasteita odotellen

Ritva Vihreästä talosta
2 kommenttia:

  1. Voi kuinka monta ihanaa postausta ja kauniita kortteja! Tykkään joka-ikisestä :)

    VastaaPoista
  2. Ihania nuo tekstit ja kaunis kortti! Täytyypä itsellekin katsella tuota kasettia Cricutille seuraavaksi - se nimittäin taitaa vielä valikoimista puuttua ;)

    VastaaPoista